søndag 27. juni 2010

4 uker har gått.. :)






Da har Kaizer bodd hos oss i 4 uker. Han har vokst kjempemye siden vi fikk han og har nå rundet 7 kg. Stor gutt. Tidligere i uken var vi hos dyrlegen for vaksinasjon og helsesjekk. Dette gikk kjempegreit og Kaizer merket ikke engang sprøyten. Dyrlegen sa at han var en frisk og rask valp :) Vi fikk også med markkur til han.
Ellers er vi nå ferdig på valepkurset, dette har gått veldig greit selv om vi ikke følte vi lærte noe særlig... Litt for mange valper fordelt på en instruktør på altfor kort tid.. noe skuffet er vi.. Vi har heller funnet egne metoder for å lære :) Kaizer mestrer nå bl.a sitt, gi labb, ligg og følg hånd. Ellers begynner han og bli veeldig flink til å gå fint i bånd:)
Videre har vi nå lært Kaizer å sove på eget rom i buret sitt, istedet for på soverommet med oss, og han sover natten igjennom stort sett uten uhell :P Kaizer har også nå fått opplevd å stå noen timer alene mens vi er på jobb og vi har funnet ut at på terrassen trives han best. Her har han god plass til å boltre seg på.

Ellers merker vi at Finsk lapphund er en liten rase her i distriktet da kun en person har klart å gjettet riktig. Alle lurer på hvilken rase han er og 99% tipper Alskan malamute eller husky. Andre synes han minner om en kryssning av rev og ulv:)

2 kommentarer:

  1. Fine bilder! Det samme er det med Kero. Det er også blitt tippet bl.a Alaskan malamute. Kun èn person har gjettet riktig. Det er jo litt moro også da! For de synes jo rasen er den fineste de har sett! ;-)

    SvarSlett
  2. Så fin han er blitt. :-)
    Synd og høre at dere var skuffet over valpekurset. En god instruktør tillater ikke for mange deltakere pr kurs nettopp for og kunne gi god nok oppfølging til valp og eier. Men flott og høre at han har fremgang i læringen alikevel.
    Og finsk lapphund er den flotteste rasen! :-)

    SvarSlett