lørdag 28. august 2010

Lenge siden sist..

Ja, nå har det jammen gått en stund siden forrige blogginnlegg. Vi har hatt det travelt med både jobb, hjemmet og ikke minst Kaizer.

Kaizer er nå 5 mnd gammel og han har vokst noe enormt siden vi fikk han. Han veier nå ca 13,5 kilo og er ca 48 cm høy... Skremmende hvor fort en valp vokser.... Når vi fikk han var han jo bare en liten ball med pels. Når vi snakker om pels har også den endret seg flere ganger siden vi fikk han. Den melkesjokoladefargede pelsen ble pluttselig skikkelig lys før den nå nylig har begynt å endre seg til voksenpels som er mørkere.. Tror han vil bli helt nydelig når han er fullvoksen :)
Tennene til Kaizer har også fallt ut en etter en og de fleste melketennene er byttet ut med store sterke voksentenner. SNART SLUTT PÅ VALPEBITING :D :D :D :D :D!!!

Gemyttet til Kaizer er veldig bra, han begynner å bli svært avbalansert å rolig og springer ikke rundt som en turbo i stuen lengre og det er heeeerlig :) Tidligere i sommer ble han helt stueren så selv når vi er på jobb i 8 timer klarer han å holde seg :) Veldig flink :) Når vi er på jobb er Kaizer enten på terrassen, på badet eller gangen alt etter hvordan været er. Vi skal nå kjøpe et hundehus til han så han kan stå i hagen når vi er på jobb :)

Kaizer elsker godbiter som griseører, kjøttbein, tørket fisk og dentalstiks... Og når han ikke orker mer gjemmer han det på lure plasser... Når Kaizer er inne er det desverre ingen plass han kan grave ned resten av griseøret så da må han ty til andre gjemmeplasser. Han presser det som oftest ned mellom to sofaputer og finner forskjellige tepper/puter for å legge over slik ingen finner godbiten hans. Godt gjemt bak dvd'en i hylla er også en fin gjemmeplass :) Ganske søt er han der han løper rundt for å finne den opptimale oppbevaringsplassen... :)

Foruten å løpe rundt hjemme går vi selvsagt mye tur med Kaizer og hundeskogen har blitt den nye favorittplassen :) Her er det ikke båndtvang og vi treffer alltid på titalls av andre hunder som Kaizer får hilse på.

Kos dere med bilder :)
3 kommentarer:

 1. Så gøy å se og høre mer om Kaizer, jammen har han vokst seg lang. Og så mange triks han har lært seg, moro!

  Hilsen pappa Kero & Nina

  SvarSlett
 2. Så morro og lese ny oppdatering fra Kaizers liv.
  Han ser ut til og vokse seg til en stor og staut kar!
  Artig og høre at han gjemmer bein rundt omkring. Akkurat det samme gjør Lina her. :-) Under verandatrappen er det kravd ett lite skattekammer som inneholder både bein og leker, muligens for verre tider. :-) HeHe!

  SvarSlett
 3. Ja får håpe han blir en like flott og kjekk kar som sin far :) Ja muligens det er for dårligere tider.. Men Kaizer som er den godtegrisen han er klarer ikke å la det ligge i fred lenge.. Noen timer senere finner han stort sett godbitene frem igjen :)

  Cathrine, Atle og Kaizer :)

  SvarSlett